Cine te învață germana?

Cine te învață germana? Ma numesc Nadina Nicolov, am 25 de ani si studiez limba germana de cand ma stiu. De mica, mama mea a observat ca am ureche muzicala si a considerat ca limba germana imi va fi de folos – si a avut dreptate!


Daca ar fi sa gasesc inceputul cu adevarat, as spune ca odata cu intrarea mea la gradinita, in jur de 5 ani, am fost fascinata de in prima poveste in limba germana: Scufita Rosie.

In gimnaziu, avand limba germana drept limba materna, am invatat geografia si istoria Romaniei in limba germana.

De asemenea, in clasa a 7-a am avut prima aparitie la Olimpiada de Limba Germana, fiind convinsa sa urmez acest drum si pe viitor. 

cine-te-invata-germana-diploma-de-excelenta


Odata intrata la Colegiul Moise Nicoara, am mentinut aceasta traditie pe tot parcursul liceului, ajungand de 2 ori la faza nationala a olimpiadei si castigand Premiul I in clasa a 11-a.

Avand aceste victorii, am simtit ca aprofundarea cunostintelor de limba germana dar si romana este necesara, aceasta fiind si motivatia mea de a aplica la Facultatea de Litere din cadrul Universitatii Bucuresti. 

Proaspat studenta si dornica sa aflu mai multe informatii despre cultura nemteasca de la sursa, am plecat cu Erasmus in Frankfurt am Oder pentru o vara intreaga, unde am studiat la Universtitatea Viadrina.

cine-te-invata-germana-legitimatie-student

Am cunoscut oameni si viziuni diferite, mi-am format opinii si legaturi, insa cel mai important pentru mine a fost sa descopar cum invata un strain limba germana la ea acasa si cum te poti adapta la diferite nivele de dificultate.

Acum, in calitate de absolventa a Facultatii de Litere, fiind licentiata si un master aproape gata, vreau sa te invat limba germana in cel mai practic si usor mod posibil, dar mereu cu zambetul pe buze.

Cine te învață germana îți va și arăta ce înseamnă să-ți placă să înveți!

Contactează-mă aici și voi răspunde cu drag în maxim 48 de ore!